Hopp til hovedinnholdet

Mamma nekter meg i å være sammen med en som er mye eldre enn meg

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Okei så, dette er ganske avansert.. Jeg har lang lang fortid med sinte mamma, barnevernet osv osv, men tingen er at jeg har falt for en som er mye eldre enn meg, igjen. Untatt at han her er ikke narkoman som har forrige, han har litt hasj problemer eller han prøver å slutte og han har klart seg 4 dager nå, og han er bare så gavmild og forstår meg utrolig godt, tingen er at mamma nekter meg i å være sammen med han, pga han er 21 og leieboeren våres, hun har truet med å kaste han ut mange ganger, men jeg har alltid nektet for det. Jeg bryr meg så utrolig mye om han. Så da lurer jeg på, som 16 år.. Hva har jeg som rettigheter her? Altså kan hun nekte meg i å være med han?

SVAR

Besvart 19.02.2016 12:39:22
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Barneloven

Barneloven regulerer blant annet foreldrenes plikter og ansvar for barna, og barnas rettigheter overfor foreldrene. Den gir deg blant annet rett til å bestemme selv i noen viktige spørsmål etter du har fylt 15 år.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
account_circle