Hopp til hovedinnholdet

Mamma ble helt sinnsykt sur og ga meg hussarest i 3 månder

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er jente på 14 år. Jeg hadde en hjemme alene fest mens mamma var borte. Veldig mye ting ble ødelagt i huset. Mamma sa til meg at jeg ikke kommer til og få straff for dette fordi hun aldri gir meg straff. To uker senere snek jeg meg ut på kvelden til noen venner og jeg ble tatt. Mamma ble helt sinnsykt sur og ga meg hussarest i 3 månder. Hun tar fra meg mobilen hver kveld klokken 20:00. Hun har blitt ekstremt frekk og sur hele tiden. Hun behandler meg ekstremt urettferdig.. jeg lurer på om, er det egentlig lov og gi barnet sitt så lang straff? Og hva skal jeg gjøre med mamma? Jeg vil rett og slett ikke leve med henne lenger, hun gjør meg veldig lei meg. Hun nekter meg også i og se noen av venninnene mine for hun mener de har dårlig rykte og ikke er bra for meg.

SVAR

Besvart 23.12.2016 07:38:02
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Barneloven

Barneloven regulerer blant annet foreldrenes plikter og ansvar for barna, og barnas rettigheter overfor foreldrene. Den gir deg blant annet rett til å bestemme selv i noen viktige spørsmål etter du har fylt 15 år.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
account_circle