Hopp til hovedinnholdet

Mamma nekter meg alt etter at hun fant ut at jeg hadde en kjæreste på 18 år, hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg fyller 15 i år, og jeg ble akkurat ferska i å være sammen med en på 18. Da mamma fant ut av dette ble hun fly forbanna, og hun sier jeg ikke får dra noen steder mer osv. Jeg må rett hjem etter skolen , og kan ikke finne på noe med venner i helgene heller. Er dette lov? For det første så bestemmer hun at jeg ikke får være sammen med gutten selv om hun ikke kjenner han, og for det andre så nekter hun meg ALT fremover. Vet ikke hva jeg skal gjøre..

SVAR

Besvart 24.02.2017 12:46:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
attach_file

Hva er seksuell lavalder?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og unge mot overgrep fra voksne. Den skal også beskytte barn og unge mot å ha sex før de er klare for det.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle