Hopp til hovedinnholdet

Sendte nakenbilder til en gutt- nå har han spredd dem til andre.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg vil virkelig ikke sende inn dette sånn at alle kan se det, men jeg trenger virkelig hjelp. Jeg er helg knust og vet ikke hva jeg skal gjøre lenger... Jeg sendte nakenbilder til en gutt og han lagret det via snapchat ++ som er en "hack" for iPhone og gjøre at du kan lagre bilder, videoer osv i appen uten at noen vet det. Nå viser han det rundt og ble sur på meg fordi jeg ikke sendte det igjen. Folk adder meg som venn og sender meg bilder av ting jeg sendte til han. Hva skal jeg gjøre? Jeg orker ikke dette mer.. det er bare flaut og sårende. Hadde satt pris på svar kjapt. Hilsen anonym.

SVAR

Besvart 20.06.2017 07:28:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

- Legger ut bilder av andre uten lov

Har lagt ut noen bilder på Facebook fra en skoletur vi var på. En av de i klassen vil at jeg skal slette bildene av henne, men jeg skjønner ikke hvorfor. Bildene er ikke noe farlige og viser ikke fest eller noe sånt. Hun sier bare at hun ikke synes hun så noe fin ut. Det er jo mine bilder. Kan hun kreve at jeg skal fjerne dem? Hva skjer om jeg ikke gjør det?

 

Les mer
attach_file

Bildet mitt er delt - hva gjør jeg?

Hun spurte om jeg kunne sende nudes, og jeg tenkte det var en morsom greie. Men så fant jeg ut at hun hadde sendt bildene videre.

 

Les mer
attach_file

Hjelp! Det er nakenbilder av meg på nett

Her finner du konkrete tips til hvordan du får fjernet bilder på nett, og hva du gjør om noen har tatt bilder eller filmet deg uten at du har sagt ja.

 

Les mer
account_circle