Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg skal bytte skole til høsten og har lyst til å si noe til skoleledelsen og lærerne. Nemlig at mange blir mobbet på skolen, og at ingen gjør noe. Er det ulovlig å skrive et anonymt brev om dette til skolen?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg skal bytte skole til høst, og har veldig lyst til å si ett par ting til skoleledelsen og lærerene. Jeg synes i likhet med ALLE på skolen at skolen og lærerene ikke takler mobbing på skolen min. Mange blir mobbet hver dag og ingen finner å gjøre noe!!! Jeg har lyst p skrive ned denne frustrasjonene og gi den, helst anonymt, til skolen. Spørsmålet: er det ulovlig? Plis svar på spm og ikke prøv å overbevise meg om å ikke gjøre dt:-)

account_circle
AKTUELT NÅ

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer