Hopp til hovedinnholdet

Bør jeg ta kontakt med min biologiske far?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei. min biologiske far ville aldri ha kontakt med meg, dette har han sagt siden min mor ble gravid. jeg har aldri møtt han men fikk vite i høst hvem han er, hvor han bor og at jeg har en lillesøster på 4 år. jeg fikk også vite at når jeg blir 18 kan jeg kreve bidrag fra han hvis jeg fortsatt går på vgs. hvis jeg gjør det vil jeg få ca 5'000,- i måneden pga hans inntekt. har to år på å bestemme meg om hva jeg skal gjøre. men hvis jeg gjør det brenner jeg sannsynligvis alle broer jeg noen gang har hatt til å få kontakt med den delen av familien... samtidig så ønsker jeg å ha det på papiret hvor jeg kommer fra... noen tips til hva jeg kan gjøre? sliter veldig med det her... er vanskelig siden jeg ønsker å kanskje en gang ha kontakt med den søsteren jeg har... men samtidig kan man ikke brenne noe som aldri var der, right? har ikke akkurat noen mulighet til kontakt, det har han gjort helt klart... anyways, på forhånd takk for svar...

SVAR

Besvart 12.11.2017 11:44:44
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
account_circle