Hopp til hovedinnholdet

Jeg er ei muslimsk jente som ikke lenger får lov til noen ting.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en muslimsk jente som har bodd i Norge hele livet. Jeg har egentlig aldri blitt behandlet på andre måter enn norske jenter, iallefall ikke intil nå. Jeg får ikke lov til det meste bortsett fra å dra på skolen og rett hjem igjen. Før gikk jeg på mange forskjellige idretter og var ute meste av tiden min som alle andre. Men nå får jeg ikke en gang lov til å begynne på teather eller andre ting jeg er veldig intressert i. Jeg får ikke engang lov til å være ute med vennene mine, og når jeg spørr hvorfor så vil ikke faren min gi meg noe grunn til det. Og når jeg sier at jeg krever en grunn til det så blir han utrolig sur på meg og kaller meg alt fra hore til det styggeste han kan komme¨på og sier at jeg ikke skal motsi han eller vær stor i kjeften, selv om alt jeg sier er at jeg trenger en grunn til at jeg ikke får lov til å gå ut med vennene mine lenger. Jeg må alltid finne på dumme unnskyldninger til vennene mine om hvorfor jeg ikke kan være med dem å finne på noe. Jeg har hatt det sånn i et år nå, og jeg er rett og slett DRITT lei av det foreldrene mine gjør mot meg. For det er veldig urettferdig og jeg blir snart gal av og være enten på skolen eller sitte inne på rommet mitt hele dagen. Jeg er 15 år og blir behandlet helt urettferdig! Jeg er så dritt lei. Jeg har også en lillebror, men de er ikke sånn mot han som de er mot meg.
Og jeg har fått andre i familien min til å prate med foreldrene mine, men det hjelper ikke fordi de ikke vil lytte til det de har og si.

Så vet dere hva jeg skal gjøre? bortsett fra å prate med foreldrene mine, for det har jeg gjort i over et år nå og det hjelper virkelig ikke, uansett hvordan jeg prøver å forklare for dem at jeg ikke orker dette mer.

SVAR

Besvart 19.01.2009 15:04:24
account_circle