Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hvordan fungerer det å frata foreldreansvaret til noen?

account_circle

SPØRSMÅL

Hvordan fungerer det å frata foreldreansvaret til noen? Nå er det slik at jeg ikke vil bo med moren min (personlige grunner). Faren min bor i utlandet, men hun lar meg ikke bo med han, hun sier at hun har foreldreansvaret. Vi klarer rett og slett ikke å bo under samme tak og jeg vil heller ho hos en fosterfamilie eller faren min enn hos henne. Går det an å ta vekk foreldreansvaret hennes?

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer