Hopp til hovedinnholdet

Kan et forhold mellom en 16 åring og en 37 åring fungere?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en 16 år gammel jente som er helt for elsket i en mann som er 37 år, og jeg vet at det er et stort mellomrom mellom oss, men jeg elsker han! Jeg vil være med han hele tiden, jeg vil flytte sammen med han. Vi har holdt på i ca snart 1 år. Jeg vet at sikkert ikke mange hadde godt tatt dette, men dette er ekte kjærlighet, og det var ikke meningen at det skule skje noe. Vi har hatt samleie, og jeg angrer ikke på det. Han er det beste som har skjedd meg. Men kan vi vær i lag? Er det en mulig het? Jeg vil ikke miste det eneste som faktisk et bra i livet mitt.

SVAR

Besvart 30.09.2018 18:54:27
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle