Hopp til hovedinnholdet

Er det noen lov som sier jeg ikke kan være sammen med han å ha sex?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg og min kjæreste på 23(24 i november), hadde sex 1 gang og vi begge var med på det, men så ble en eks kjæreste av han sjalu og ringte og varslet min fostermor, hun likte da ikke at vi hadd gjort det da hun mener 7 år er for mye mellom oss, vi selv elsker hverandre høyt og mener at di 7 årene ikke har noe og si, barnevernet ble og kontaktet av min fostermor pga dette og både min fostermor og barnevernskontakt mener dette strider med lov, er det noen lov som sier jeg ikke kan være sammen med han og ha sex med han bare fordi han er 23 og jeg er 17?

SVAR

Besvart 29.09.2018 15:46:22
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

 

Les mer
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
attach_file

Hvem er fosterforeldre?

Fosterforeldre er helt vanlige folk som har lyst og overskudd til å ta inn et ekstra barn i familien sin. Akkurat som andre foreldre, er alle fosterforeldre forskjellige.

 

Les mer
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle