Hopp til hovedinnholdet

Går det an å si opp fordi jeg og kjæresten gjør det slutt?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har bodd sammen med kjæresten min i et halvt år nå. Dessverre har veldig masse endret seg siden vi skrev under leiekontrakten på ett år, og jeg har tatt et vanskelig valg og bestemt meg for å gjøre det slutt. Har ikke gjort det enda, og en av grunnene er at vi har denne leiligheten sammen. Ingen av oss har råd til å betale alt aleine og det funker ikke at eventuelt en kompis/venninne flytter inn da det kun er ett lite soverom med en liten seng. Finnes det noen smutthull hvor en grunn som dette er nok til å si opp leieforholdene? Begynner å bli litt desperat her.

SVAR

Besvart 09.11.2018 15:43:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette må du vite om leiekontrakten din

Kan du skrive leiekontrakt når du er under 18 år? Kan utleier øke husleien når som helst? Her får du svar på noen av de vanligste spørsmålene om å leie bolig.

 

Les mer
attach_file

Dine rettigheter som leietaker

Visste du at du har rett til å nekte utleier adgang til hybelen eller leiligheten din? Sjekk oversikten for noen av de viktigste rettighetene du har som leietaker.

 

Les mer
attach_file

Hvordan sier jeg opp leieavtalen?

Ønsker du å si opp leieavtalen din, men usikker på når og hvordan du skal gjøre det? Det er lurt å sjekke hva som er avtalt i leiekontrakten din, men også det som står i husleieloven.

 

Les mer
account_circle