Hopp til hovedinnholdet

Hva gjør jeg når jeg ikke kan bruke penger på online-spill lenger?

Gutt 19 år
 

Spørsmål

Heisann, jeg spiller et spill hvor man starter på en verden og så er målet her å vinne den. Det er et strategispill hvor man kan kjøpe ting på spillet for å få en fordel. Når jeg startet i denne verdenen kjøpte jeg en del ting for ekte penger og har gjort det en del. Den 27 November blir vi plutselig informert om at fra og med den 04 desember vil det ikke lenger være mulig å kjøpe ting i spillet for ekte penger. Dette fikk ikke jeg med meg, og siden jeg ikke ble informert om dette når jeg startet spillet synes jeg det er urettferdig at de plutselig skal fjerne at man kan kjøpe ting for ekte penger. Dette ødelegger jo spillet sånn som jeg spilte det, og jeg ligger nå veldig dårlig an i forhold til de som rakk å kjøpe mye før de stengte denne funskjonen. Er det noen måte jeg kan kreve å få pengene mine tilbake siden jeg ikke ble informert om dette når jeg startet spillet for sånn 30 dager siden. Det er et online spill så jeg trodde at jeg skulle kunne kjøpe ting i spillet hele tiden

Besvart 07.12.2018 15:29
 

Svar
Hei

Vi forstår at det er kjedelig at spillet har forandret seg siden du begynte å spille det. Men det er dessverre slik at du er bundet av vilkårene til spillet.

Utviklerne av spillet velger selv om det skal være mulig å kjøpe ting i spillet for ekte penger eller ikke.

Hvis du fortsatt har mulighet til å bruke pengene du allerede har overført i spillet, får du det du har betalt for selv om det oppleves urettferdig at du fremover ikke lenger kan kjøpe ting for penger.

Håper du fortsatt får glede av spillet :)

Vennlig hilsen
Forbrukerrådet i samarbeid med ung.no

Forbrukerrådet er en interesseorganisasjon som arbeider for et forbrukervennlig samfunn, og vi hjelper deg med å løse ditt forbrukerproblem gjennom råd, veileding og mekling hvis du og selgeren blir uenig. 

Du finner mer informasjon på forbrukerrådet.no

Følg oss på facebook/forbrukerradet og twitter/forbrukerradet 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Krangler dere om spilling hjemme?

Gutt spiller (colourbox.com)

Dataspill er gøy, men kan også være en kilde til bekymring og krangling i mange familier. Her er rådene for hvordan du og familien kan bli enige om spillregler som skaper husfred.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Lov og rett
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om lov og rett