Hopp til hovedinnholdet

Kommer det på rullebladet at jeg brukte kniv på psykiatrisk avdeling?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg ble innlagt på ungdomspsykiatrien for 1 mnd siden på grunn anoreksi.. i løpet av oppholdet frem til nå, har jeg hatt et par dager hjemme.. den ene av gangene jeg var hjemme var ting kipt, og midt opp i all frustrasjon, røsket jeg med meg en terpetkniv.. denne planla jeg å bruke til å kutte meg med i tilfelle ting ble veldig vanskelig.. en dag ble ting ordentlig kipt, og midt oppi et anfall av sinne, dro jeg frem kniven i håp om å få kuttet over min egen puls.. personalet fikk lagt meg i bakken og fjernet kniven.. i ettertid vet jeg at alt var ekstremt dumt av meg, men der og da klarte jeg ikke Sture noen ting.. jeg vet nå at dette er registeret osv.. jeg lurer på om dette havner på rullebladet mitt og blir registrert i det store systemet også? Er dette noe som kan falle tilbake på meg senere.. jeg annonser meg selv i ettertid som helt utilregnelig, men det er jo likevel brudd på loven å bære våpen.. har dere peiling?

SVAR

Besvart 10.01.2019 13:08:24
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvilke rettigheter har du som er på institusjon?

Får du bruke mobilen som du vil og kan du ha besøk av hvem du vil? Her får du en oversikt over dine rettigheter når du bor på institusjon.

 

Les mer
attach_file

Den kriminelle lavalder

Den kriminelle lavalder i Norge er 15 år. Det betyr at personer under 15 år ikke kan straffes av politiet og domstolene.

 

Les mer
attach_file

Når blir saker på rullebladet fjernet?

Har du fått en anmerkning på rullebladet og er redd for at det skal følge deg resten av livet?

 

Les mer
account_circle