Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten blir truet av en gutt, bør jeg banke han for å forsvare henne?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en 15 år gammel gutt som har en 14 år gammel kjæreste, vi går på forskjellige skoler. Hun har blitt truet av en gutt i klassen hennes, han har nemlig presset henne til å sende nudes, men hun vil ikke og har ikke gjort det heller. Jeg snakket med han over Instagram og jeg ble veldig irritert av oppførselen hans. Kjæresten min sier at hun har blitt banket av han før og at han skal spre et falskt rykte om hun ikke sender nudes og at han skal banke henne om hun sier noe. Jeg snakket med vennene mine og de vil at jeg skal finne han og gi han en lærepenge altså at jeg skal banke han. Bør jeg banke han for å forsvare kjæresten min?

SVAR

Besvart 26.02.2019 20:09:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kontakt politiet

Ringer du 02800 kommer du til nærmeste politidistrikt, og du får svar uansett når på døgnet du ringer.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

- Truer en annen med vold

Jeg blir plaget av noen i nabolaget, og er lei av å høre dem snakke dritt om meg. Jeg ropte til den ene at jeg skal få med noen kompiser og knekke fingra på ham for å lære ham å holde kjeft. Er det ulovlig å si?

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Slik takler du mas om nudes

Det er ikke alltid så lett å vite hva du skal svare når noen maser om nakenbilder. Kanskje vil du ikke skuffe den andre, eller er redd for å bli avvist? Her er noen supre tips til hva du kan si!

 

Les mer
account_circle