Hopp til hovedinnholdet

Jeg får seksuelle kommenterer fra eldre menn som spør etter nudes..

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. På internett får jeg ofte kommentarer fra eldre menn som spør om nudes, eller kommenterer på hvor "nice" kroppen min er. De kommenterer ofte på hvor store puppene mine er på en seksuell måte. Det har også skjedd da jeg var 14 og nå, når jeg er 15. Kan de få straff for det? Annet enn å få brukeren fjernet? For det er veldig ekkelt for meg, og når jeg sier jeg ikke er interessert kaller de meg for fitte og sånt.

SVAR

Besvart 13.03.2019 18:48:00
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vet du hvem du chatter med?

Har du alltid kontroll på hvem du snakker med på nettet eller i sosiale medier? Og kan du egentlig vite hvem du chatter med?

 

Les mer
attach_file

Slik takler du mas om nudes

Det er ikke alltid så lett å vite hva du skal svare når noen maser om nakenbilder. Kanskje vil du ikke skuffe den andre, eller er redd for å bli avvist? Her er noen supre tips til hva du kan si!

 

Les mer
attach_file

Seksuell trakassering

Har du blitt klådd på ufrivillig, blitt kalt hore, horebukk eller andre seksuelle skjellsord? Mange rapporterer at de har opplevd dette og annen form for seksuell trakassering og seksuell tvang.

 

Les mer
attach_file

Sett dine egne grenser

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Noen må stoppe opp et godt stykke unna, andre får lov til komme næmere, og noen får komme veldig tett.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle