Hopp til hovedinnholdet

Jeg ble utnyttet av noen på nettet, og jeg var ikke den eneste..

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg føler meg brukt for kroppen min på nettet. De siste årene har jeg tenkt på og angret på ting jeg gjorde med en 17 år gammel engelsk mann i 2017. Jeg har lurt på om nakenbildene jeg sendte han var lovlige og om jeg fortsatt har bevis. Jeg ble svært emosjonelt knyttet til han og til og med etter han slo opp sendte jeg bilder når han ville, men jeg husker ikke om han hadde blitt 18 enda. Det er også et problem: hvor gammel var han? For han var både 17 og 18 i 2018. Jeg vet ikke om jeg kan få han i fengsel (jeg var ikke den eneste eller yngste) og jeg er redd for at foreldrene mine må se bildene eller lese/høre meldingene. Jeg er maktesløs av usikkerhet, men jeg føler et ansvar for å få han i fengsel. Jeg tenker på de som endte opp med større problemer enn meg, de andre som hadde deler av livet sitt ødelagt. Beklager den uoversiktlige meldingen. Jeg får nok neppe det svaret jeg vil ha, jeg må vel vente til jeg er gammel nok for å gjøre ting alene.

SVAR

Besvart 27.03.2019 11:29:17
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Gjort noe dumt? Tilgi deg selv!

Har du gjort noe du angrer på, som å såre en kjæreste eller svikte en venn? Sammen skal vi finne en måte du kan tilgi deg selv.

Skrevet av ungdomsjournalist Emilie

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Vet du hvem du chatter med?

Har du alltid kontroll på hvem du snakker med på nettet eller i sosiale medier? Og kan du egentlig vite hvem du chatter med?

 

Les mer
attach_file

Slik takler du mas om nudes

Det er ikke alltid så lett å vite hva du skal svare når noen maser om nakenbilder. Kanskje vil du ikke skuffe den andre, eller er redd for å bli avvist? Her er noen supre tips til hva du kan si!

 

Les mer
account_circle