Hopp til hovedinnholdet

En dame er aggressiv mot mamma, er det ulovlig?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er 14 år og bor i en liten leilighet mens huset er under en prosess av oppussing. I det siste, så har det vært litt søppel rundt i hagen. Altså bare søppel i området som er vårt da. Moren min går ofte dit for å rydde. Basert på hva hun har sagt til meg så har en dame i nabolaget kommet opp til henne og mobbet henne flere ganger. Dette vet jeg fordi jeg var der en gang da hun kom opp til moren min. Dette er det hun har sagt: helt siden moren min flyttet inn i nabolaget så har hele området blitt stygt fordi hun kaster søppel overalt. Hun blir flau av å bo i nærheten av mamma. På grunn av mamma så kan hun ikke ha over gjester. Mamma er så skitten og burde derfor bo i Grønnmo. Denne naboen er alltid så aggressiv med språket når hun skal snakke med mamma. Jeg må også minne på at mamma ikke sier som kan provosere henne. Dette har skjedd flere ganger. Jeg bare lurer på om handlingene til naboen er ulovlig? Har en lovbrudd blitt gjennomført i dette tilfellet? Isåfall, hvilken lov?

SVAR

Besvart 15.05.2019 10:24:55
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ung.no – kvalitetssikret informasjon til ungdom

Ung.no er det offentliges informasjonskanal for ungdom. Her får du svar på det du lurer på. Nettstedet er drevet av Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet (Bufdir).

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle