Hopp til hovedinnholdet

En gutt presset meg til å ta bilder, jeg er redd han bruker det mot meg

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, ung.no! For ca 2 år siden sendte jeg nudes til en random gutt på Internett. Han tok visst skjermbilde og presset meg til å ta flere. Han fant både navn og etternavnet mitt. Jeg slettet han, men er livredd for at han vil ta hevn på meg senere i fremtiden. Om jeg får en jobb med høy status er jeg redd dette kommer frem. Kan jeg miste jobben da, eller kan han bli straffet? For ca 1 år siden truet han med å legge bilde ut på nettet og sende til familie og venner. Han brukte selvsagt falskt navn, så finner han ikke. Hva burde jeg gjøre? Har verken brukernavnet hans eller ønsker og snakke med noen om dette - skammer meh så!! Er livredd for at dette blir brukt mot meg :( Takk for svar, på forhond ;)

SVAR

Besvart 26.05.2019 15:25:33
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Bildet mitt er delt - hva gjør jeg?

Hun spurte om jeg kunne sende nudes, og jeg tenkte det var en morsom greie. Men så fant jeg ut at hun hadde sendt bildene videre.

 

Les mer
attach_file

Slik takler du mas om nudes

Det er ikke alltid så lett å vite hva du skal svare når noen maser om nakenbilder. Kanskje vil du ikke skuffe den andre, eller er redd for å bli avvist? Her er noen supre tips til hva du kan si!

 

Les mer
account_circle