Hopp til hovedinnholdet

Politiet ga meg en advarsel, kan jeg søke meg inn i forsvaret?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! For en stund siden var jeg så dum at jeg begynte å bruke hasj, noe som pågikk i ca 2 måneder. Så lenge jeg kan huske så har jeg alltid ønsket meg en framtid innenfor Forsvaret og/eller Politiet. Jeg ga meg ikke lenge etter med hasj bruket, men siden jeg hadde røyket på noen litt dumme steder ble det funnet ut av politiet en stund etter jeg hadde sluttet. Etter litt fram og tilbake med tanke på framtiden min og at jeg nylig hadde fått bil lappen, så var politiet så snille og laget en avtale med meg, om at de ikke ville anmelde osv, men de kom til å skrive ned navnet mitt slik at hvis jeg ble stoppet ved siden av noen som enten røyket, eller har hasj på seg så ville det få konsekvenser. Det jeg lurer på er om jeg har fått en slags advarsel (siden det aldri ble nevnt advarsel, men jeg tolket det slik), og om jeg kan søke meg inn i Forsvaret og/eller Politihøyskolen. Eller er har jeg nå fått navnet mitt skrevet inn på politiattesten min? Takk for svar!

SVAR

Besvart 29.08.2019 21:03:50
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva kommer på rullebladet (politiattesten)?

Det er ikke meningen at et lite feilskjær skal følge deg livet ut, og derfor finnes det strenge regler for hvilke opplysninger politiet kan gi om deg til andre.

 

Les mer
attach_file

- Bruker hasj

Hva er straffen for å bli tatt i å røyke hasj? Har kjøpt og vil røyke bare en sneip cannabis, hva skjer, hvis det er første gangen? Får man bot, eller gjelder dette kun for besittelse? Er det en eller annen ekstra dom for å røyke det?

 

Les mer
account_circle