Hopp til hovedinnholdet

Jeg sendte nakenbilder til en eldre mann og angrer. Trenger råd.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg var veldig dum og sendte personlige nakenbilder til en eldre mann jeg møtte på en nettdatingapp, jeg ga også ut personlig info som jeg ikke burde ha, det slo meg rett etterpå hvor uansvarlig og dumt dette er, nå har jeg slettet appen og profilen min, men er fortsatt redd for at denne infoen skal komme ut. Jeg innser at det ikke så mye man får gjort men når holder jeg på å få et stort sammenbrudd. Og trenger gjerne råd

SVAR

Besvart 20.11.2019 13:24:46
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Er det lov å sende nudes eller dickpics?

Det kan være spennende å sende slike bilder, men i mange tilfeller kan det være straffbart. Her er det du trenger å vite om deling av nakenbilder.

 

Les mer
attach_file

Slik sletter du deg fra en nettjeneste

Sliter du med å slette deg fra en nettside, eller føler du deg krenket av noe på nett? Få hjelp med sletteguiden til slettmeg.no.

 

Les mer
attach_file

Enkle råd når livet er vanskelig

Hverdagen går opp og ned for de fleste. Den består av både gode og vonde opplevelser som får deg til å føle deg bra eller mindre bra. Hvis du føler deg nedfor, mislykket, redd, sint eller har andre negative følelser som dominerer over tid, er det viktig å huske på at det er mulig å snu dette.

 

Les mer
account_circle