Hopp til hovedinnholdet

Stfar ødelegger den psykiske helsa

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har en stefar som sier at jeg er drit og alt sammen hele tiden, jeg liker ikke å være hjemme når han er her, samtidig har han en mørkhudet man her nesten som slave, han jobber for han men mannen får dårlig betalt og jobber under veldig dårlige tilstander, han sover i garasjen vår, han har ikke tilgang til toalett eller dusj når vi sover eller ikke e heime. Han har også knekt armen min i 9. Klasse, vi hadde et møte med barnevernet hvor han snakket om som at alt var bra og det skjer ingenting med meg, men de fikk noen fra krav for å gjør ting bedre men alt er bare blitt være for meg, han kjefter enda mer på meg, han vil at barnebedraget ikke skal brukes på meg så mamma får ikke lov å kjøpe ting til meg, han ødeleger den pysiske helsa mi.

SVAR

Besvart 03.12.2019 15:40:36
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Opplever du vold hjemme?

Er hjemmet ditt er et sted der du er redd, må være på vakt og passe på hva du sier og gjør? Sånn skal det ikke være.

 

Les mer
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
attach_file

Barneloven

Barneloven regulerer blant annet foreldrenes plikter og ansvar for barna, og barnas rettigheter overfor foreldrene. Den gir deg blant annet rett til å bestemme selv i noen viktige spørsmål etter du har fylt 15 år.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle