Hopp til hovedinnholdet

Hva er straffen for å kjøre bil uten skilt?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har ett spørsmål som jeg ikke klarer å Finne noe svar på. Jeg har en bil uten forsikring og uten skilter som har stått i ro fordi den har vært ødelagt. Fikset det jeg trodde var feilen forrige uke, så For noen dager siden skulle jeg bare prøve bilen på en grus vei ikke så langt fra der jeg bor. Kjørte i ca 25-30 km/h og plutselig knakk forstillinga på bilen, noe som førte til at jeg ikke fikk svingt hjulene, så da dro bilen rett ned i en stor grøft. Dette skjedde på kvelden å jeg hadde da ingen til å hjelpe meg for å få opp bilen å hjem, så jeg lot bilen stå der å gikk hjem. Dagen etter skulle jeg å en kompis dra opp bilen, men når vi kom dit var bilen borte. Jeg vet ikke om den er blitt stjelt eller om det har vært en bergningsbil der. Så da til det jeg lurer på: hva vil skje? Hva er straffen for å kjøre ut med en bil uten forsikring å skilter, der ingen personer eller materielle skader har skjedd? Vil politiet ringe meg eller bryr de seg ikke der ingen har noe bevis? Gutt 20

SVAR

Besvart 28.01.2020 20:10:24
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ung.no – kvalitetssikret informasjon til ungdom

Ung.no er det offentliges informasjonskanal for ungdom. Her får du svar på det du lurer på. Nettstedet er drevet av Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet (Bufdir).

 

Les mer
attach_file

Husk dette når du kjøper bil

Skal du kjøpe din første bil, men lurer på hva du må huske på? Bruker du god tid på å undersøke før du kjøper, minsker du risikoen for problemer etter at du har fått bilen.

 

Les mer
account_circle