Hopp til hovedinnholdet

Hva skjer når en jente sender film av at hun kliner?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Ung.no Jeg kjenner en jente på 12 år. Hun har åpen profil på Snapchat og legger til alle hun kjenner eller ikke kjenner. Legger mye tull og vas på My Story. Hun legger ut blandt annet en link til en anonymapp som heter YOLO. Hun har maaange venner og fått nå enda en ny kjæreste. På YOLO skrev en person «Send en video av du kliner», da skrev hun «Ahaha hmu kom priv». En annen person derigjen jeg kjenner sa «Ja, men du trenge ikkje» og hun «joda». Så sendte hun ut mange av disse videoene. Hun som sendte sendte det til mange kjente og ukjente personer. Tror han ene lagra videoen på kramerarullen. Hvilken straff får han? og hvilken straff får alle de andre som ble tilsendt videoen. Hun har lagt masse ut på MS at «Eg har meldt ifra te nettpolitiet og dokk slite.» Hun gir falske opplysninger til nettpolitiet og sier at de sjekker telefonen hennes nå. Hvordan er det mulig? Jeg vil ha et sikkelig langt svar. Har sendt 2 før, men føler ikke jeg fikk det svaret jeg trengte. {enheten}+1

SVAR

Besvart 24.02.2020 12:14:09
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hjelp! Det er nakenbilder av meg på nettet

Her finner du konkrete tips til hvordan du får fjernet bilder på andre nettsider, og hva du gjør om noen har filmet deg uten ditt samtykke.

 

Les mer
attach_file

Å dele andres nudes er #ikkegreit

#ikkegreit er en kampanje som retter fokus mot overgrep og krenkelser blant unge. Årets tema er deling av nakenbilder, og på ung.no/ikkegreit finner du info om GIFs, artikler og filmer om temaet.

 

Les mer
attach_file

Har du delt nakenbilder av andre?

Har du videresendt et bilde som bare var ment til deg og skjønt at det ikke var en ok ting å gjøre? Her er noen tips til hvordan du kan rydde opp.

 

Les mer
account_circle