Hopp til hovedinnholdet

Er det sånn at alle ansatte er klar over hvem som kan gå ut på egenhånd?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg lurer på noe. Når man er tvangsinnlagt... Og man ønsker å gå ut så må man vanligvis ha med seg følge av kontaktpersonen sin spesielt ved selvmordsfare. Men... Er det sånn at alle ansatte der er klar over hvem som kan gå ut på egenhånd og hvem som må ha med følge? Og dersom personen velger å gå ut uten å si noe, npr man egt må ha med følge... Er det sånn at personalet kan holde personen igjen fysisk eller er reglene at de bare må la personen gå men kan kontakte politiet?.

SVAR

Besvart 23.02.2020 13:05:57
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
attach_file

Hjelp deg selv ut av depresjonen

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan du tenker. Én måte å mestre depresjon på kan være å utforske og avsløre den negative og urealistiske tenkningen, og så lære seg å korrigere tanker og bytte dem ut med realistiske. Her er tipsene du trenger.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Slitsomme tanker, grubling og tankekjør

Grubling er når vi tenker på det samme igjen og igjen og ikke finner en løsning. Tankekjør er når det kommer mye tanker på en gang som gjør deg urolig eller sliten i hodet. Heldigvis finnes det råd.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
account_circle