Hopp til hovedinnholdet

Er dumpster diving ulovlig?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Er dumpster diving lovlig i Trondheim. Har fryktelig lyst til å ta med meg noen venner (de er 17) og forsøke, om vi rydder pent opp etter oss og ikke lager mye bråk, vil det da være straffbart? Vi vil selvfølgelig ikke bryte opp noen låser eller klatre over gjerder for å finne søppelkassene, men noen som står på parkeringsplassen, uten lås. Hva er konsekvensene av å dumpsterdive? Er noen blitt straffet for dette før, og finnes det noen grenser for hva som er lov å ikke. Forsøkte å søke opp ordet dumpster diving i lovdata og fikk ingen treff. Om vi blir tatt på overvåkningskamera, vil de kunne spore opp bilen å gjøre faren min (som står som eier) ansvarlig? Er de største konsekvensene å bli utestengt fra butikken, eller kan vi få noe på rullebladet/kasjotten/bot/fengsel? Har dere foresten noen brae steder i Trondheim vi kunne forsøkt å lete?

SVAR

Besvart 27.02.2020 14:53:52
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva kommer på rullebladet (politiattesten)?

Det er ikke meningen at et lite feilskjær skal følge deg livet ut, og derfor finnes det strenge regler for hvilke opplysninger politiet kan gi om deg til andre.

 

Les mer
attach_file

Bruk konfliktrådet - unngå merknad på rullebladet

Har du havna i en konflikt? Konfliktrådet kan hjelpe deg med å finne en løsning - uten at det kommer på det ordinære rullebladet.

 

Les mer
account_circle