Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg anmelde pappa for å bruke narkotika, selv uten bevis?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg bor delt hos pappa og mamma, sånn cirka like mye. De hadde delt foreldreansvar. Når jeg var hos pappa en dag, så jeg i klesskapet hans at det lå en tallerken med hvitt pulver, et bankkort og en sammenrulla 200 lapp. Man så rester av pulver på lappen også. Jeg sa ifra til mamma, og mamma ble ikke overrasket, for når hun bodde med pappa, fant hun det samme men på et speil. Han skyldte på meg, og sa jeg fant på ting. Jeg sa at han skulle skrive fra seg foreldreansvaret, og han gjorde det for han ville ikke få noe trøbbel. Foreldreansvaret har han kjempet om å få kjempe lenge, så at han bare overgir det er ganske rart. Han vil ikke innrømme noe til meg, mamma eller stemoren min, som ikke har bodd med han på lenge, men har et godt samarbeid med han siden de har mine to lillebrødre. Jeg vil ikke involvere barnevern osv, og har bare snakka med mamma og nære venner. Kan jeg anmelde dette? Eller går ikke det siden det ikke er noe bevis?

SVAR

Besvart 05.03.2020 20:26:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kontakt politiet

Ringer du 02800 kommer du til nærmeste politidistrikt, og du får svar uansett når på døgnet du ringer.

 

Les mer
attach_file

Narkotikalovgivningen

All bruk, besittelse, omsetning og andre former for ulovlig omgang med narkotiske stoffer i Norge er ulovlig, dersom det ikke skjer etter foreskriving av lege. Norge er et av de landene i Europa som har de strengeste straffene for narkotika.

 

Les mer
attach_file

Kokain

Kokain er et sentralstimulerende stoff. Kokainprodukter utvinnes av bladene på buskplanten Erythroxylon cocae, som dyrkes i de østlige områdene av Andesfjellene, særlig i Bolivia og Peru. Store deler av den illegale kokainframstillingen skjer i Colombia.

 

Les mer
account_circle