Hopp til hovedinnholdet

Mange spørsmål om rasisme

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Hvem begynnte med slaveri aller først? Svarte eller hvite, fins det mørkhudede rasister? Er det flest mørkhuda rasister eller hvite rasister i verden? Fins det flest hvite eller negere i verden? Fans det mørkhuda nazister? Fins det mørkhuda nazister? Fins det mørkhuda folk som driver med slaveri mot hvite folk nå? Nysgjerrig, synes slaveri osv. er spennende og veldig morsomt. Men det er bare min humor. Ønsker et sikkert svar. Og er det ulovlig at jeg ikke liker folk med annen hudfarge, religion, livssyn, etnisitet og opphav, funksjonshemning osv. Er jeg da lovlig rasist? Har jeg lov å vere rasist, har lest at det er lov. Jeg synes det er bra. Er det lovlig å kjøpe nazi flagg og tatovere nazi symbol og ta nazi hilsen privat? Ønsker et sikkert svar. Vil ikke provosere

SVAR

Besvart 10.03.2020 12:32:38
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Disse organisasjonene jobber mot rasisme

Ønsker du å jobbe for å begrense rasisme? Her er en oversikt over organisasjoner du kan engasjere deg i, og som gjerne vil ha din innsats!

 

Les mer
attach_file

Kan man bli kvitt rasisme?

Er det virkelig mulig å bli kvitt rasisme? Og hvordan gjør man det?

 

Les mer
attach_file

Det som er bra med å lese bøker!

Bøker kan få deg til å føle deg trist, glad, sint eller informert. Det finnes bøker for alle, uansett interesser. Finn deg en bok som passer for deg!

 

Les mer
account_circle