Hopp til hovedinnholdet

Laget falsk profil, videresendt video til andre

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har en på Snapchat, som la ut at hun var drita og ruset på piller på mystory. Jeg bestemte meg for å lage en falsk facebook bruker og sende melding til faren hennes, så han var klar over hva hun holder på med og at det så det ble sikkelig tatt opp med henne at det ikke er greit. (hun er 14/15 år, født i 2004) hun har valgt å gå til politiet med det og lurer derfor på om det er en sak politiet vil prioritere? Jeg mener selv at jeg gjorde det rette med å si ifra, vil jo ikke at hun skal havne i feil miljø.

SVAR

Besvart 14.03.2020 10:56:28
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennen min har det vanskelig - hvordan kan jeg hjelpe?

Ser du at en av vennene dine har det vanskelig? Har en venn betrodd seg til deg om noe som gjør deg bekymret? Slik kan du hjelpe.

 

Les mer
attach_file

- Legger ut bilder av andre uten lov

Har lagt ut noen bilder på Facebook fra en skoletur vi var på. En av de i klassen vil at jeg skal slette bildene av henne, men jeg skjønner ikke hvorfor. Bildene er ikke noe farlige og viser ikke fest eller noe sånt. Hun sier bare at hun ikke synes hun så noe fin ut. Det er jo mine bilder. Kan hun kreve at jeg skal fjerne dem? Hva skjer om jeg ikke gjør det?

 

Les mer
attach_file

Regler for bruk av bilder på internett

Kan du legge ut bilder av andre på internett uten å spørre dem om tillatelse? Hva er viktig å tenke gjennom før du legger ut bilder på nettet?

 

Les mer
account_circle