Hopp til hovedinnholdet

Vil domstolen ta hensyn til utdanningen min når de dømmer?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er elev ved forsvarte skole. Jeg har fått forelegg for å dyttet en person slik at han følte seg krenket. Ingen skader. Dette skjedde i fylla fordi han snek i køen. Forsvaret har sagt hvis jeg blir dømt eller siktet mister jeg skoleplassen min uansett hva sak det gjelder da de krever 100% plettfri vandel. Skjønnsvurdering gjelder ikke. "Tar domstolen hensyn til utdanning når de dømmer?" Da det er langt større straff for meg å miste drømme utdanningen min enn å betale et lite forlegg på 3000kr hvis jeg blir dømt. Ønsker svar på det jeg spør om:-) mvh gutt 19

SVAR

Besvart 31.03.2020 19:20:03
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva kommer på rullebladet (politiattesten)?

Det er ikke meningen at et lite feilskjær skal følge deg livet ut, og derfor finnes det strenge rammer for hvilke opplysninger politiet kan gi om deg.

 

Les mer
attach_file

Yrker og utdanninger som krever politiattest

Mange formål krever at du legger frem politiattesten din (rullebladet ditt). Her har vi samlet noen, og hvilken type attest du må legge frem for de ulike.

 

Les mer
attach_file

Dette krever Forsvaret av deg

Hva kreves for å komme inn i Forsvaret? Les om de medisinske, fysiske og formelle kravene som må innfris for å tjenestengjøre.

 

Les mer
account_circle