Hopp til hovedinnholdet

Min far har blitt dement og hans nye kjæreste nekter oss tilgang til huset

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Min far er blitt akutt dement. (hjerneblødning på høyre og venstre side) Han har en thai dame på turistvisum som han var/er kjæreste med. (går ut i september) Problemet er at min mor og min far har ikke blitt ferdig med skilsmisseoppgjøret. Så juridisk sett eier min mor 50% og min far 50% av huset. Thai damen har funnet seg en annen mann her i norge og fått hjelp av disse til å skifte alle låsene i huset. Thai damen og faren min er IKKE gift. Nå har ikke enten moren min, broren min, eller jeg tilgang til huset. Hva kan vi gjøre? jeg er student nå og har ikke så mye tid til å fikse opp i situasjonen. Vil også nevne at denne nye mannen oppsøker broren min på jobb og ringer han daglig på telefon for å få han til å underskrive en form for fullmakt. Dette er da ikke lov. Fullmakten kan umulig være gyldig om ikke alle underskriver..hvordan får vi fritt tilsyn til huset?

SVAR

Besvart 05.05.2020 13:34:33
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Arveregler

Står du oppført i testamentet til en person som er død, er du arving. Du er også arving dersom det står i arveloven at du som barn, forelder eller lignende er det.

 

Les mer
attach_file

Skilsmisse

De fleste blir berørt på en eller annen måte av samlivsbrudd. Det kan være deg selv det gjelder, eller en i din familie, en venn eller en nabo. Hva skjer når man skiller seg og hva er dine rettigheter som barn i en skilsmissefamilie?

 

Les mer
account_circle