Hopp til hovedinnholdet

Har filmet jenter i klassen.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, for et halvt år siden da jeg gikk i 10’ende kalsse kom jeg ordentlig i puberteten, jeg ble veldig kåt å gjorde mye dumt, jeg filmet blandt annet jenter i klassen min sine rumper (vet det er umorlaskt ekket og rart) jeg delte ikke dette med noen eller noe å alt sammen er selfølgelig slette nå som jeg skjønner at d var ekkelt å galt. Jeg lurer på dersom disse videoene skulle bli funnet av politiet på min telefon hva vil evt straff være? Bot? Fenglsel og vil de personene jeg filmet rumpene til få vite at jeg gjorde det av politiet eller vil ikke politiet si ifra til andre en meg og mine foresatte? Er litt redd de jeg filmet skal få vite d fordi da vil alle hate meg for noe jeg vet var dumt å en feil/ var over 15 når det skjedde også! Takk for svar!

SVAR

Besvart 19.05.2020 22:20:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Seksuell trakassering

Har du blitt klådd på ufrivillig, blitt kalt hore, horebukk eller andre seksuelle skjellsord? Mange rapporterer at de har opplevd dette og annen form for seksuell trakassering og seksuell tvang.

 

Les mer
attach_file

Seksuell lyst

Hos de fleste varierer lysten på sex i perioder av livet, men noen har mye lyst hele tiden, andre har lite lyst alltid. Noen har ikke sexlyst i det hele tatt. For noen kan seksuell lyst føles som et problem - enten det er for mye eller for lite av den. Kjenner du deg igjen?

 

Les mer
account_circle