Hopp til hovedinnholdet

Hvorfor snakket politiet bare med oss på festen?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg var på en tak terrasse fest med en del mennesker. Det var en helt vanlig fest med alkohol og musikk. Men når politiet kom for å avslutte festen ble jeg og kompisen min hold igjenn fordi vi hadde to enorme høyttallere med oss. De lot alle andre gå utenom oss to. Da de skulle snakke med oss når alle hadde dratt tokk de all informasjonen min. Tlf nr, fødselnr, navn etc. Men hvorfor var det bare meg pg kompisen min som skulle få bråk. Vi arrangerte ikke festen eller noen ting vi fikk bare beskjed om å ta den med. De var dritstrenge mot oss.

SVAR

Besvart 23.06.2020 18:42:03
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

- Nekter å gjøre som politiet ber meg om

Forrige helg var jeg på byen med noen kamerater. Vi skulle inn på på et utested, men jeg ble nektet av vakta. Både kameratene mine og jeg ble veldig irritert og så hentet vakta politiet. De sa jeg skulle forlate stedet. Vi ble stående å diskutere en stund og alle var ganske sure. Politiet sa jeg ikke fikk slippe inn, men jeg ble med de andre likevel. Så skrev politiet ned navnet mitt og sånt. Får jeg noen straff?

 

Les mer
attach_file

Stoppet av politiet - dette er dine rettigheter

Du har både rettigheter og plikter hvis du blir stanset av politiet. Hvis du føler deg urettferdig behandlet, kan du klage.

 

Les mer
attach_file

Må du forklare deg for politiet?

Må du forklare deg til politiet hvis du blir innkalt til avhør? Det er ulike regler for mistenkte og vitner, og ulike regler for forklaring til politiet og domstolen.

 

Les mer
account_circle