Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg saksøke regjeringen på grunn av korona?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Går det an å saksøke regjeringa for håndteringa av koronaviruset. Nå er det jo mye korona her i Norge og det går ut over skolehverdagen min og psykisk helse, jeg går rundt og bekymrer meg for å få korona og at familien min skal få korona. Jeg sliter også med å sove om nettene på grunn av at jeg klarer ikke å slutte å tenke på korona. Så kan jeg saksøke regjeringa?

SVAR

Besvart 10.11.2020 20:03:32
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Påvirker koronasmitten hvordan du har det psykisk?

Det kan slite på oss mentalt når en annerledes situasjon varer lenge, slik som med koronasituasjonen. Har du psykiske vansker fra før, kan det blir vanskeligere å håndtere. Da bør du prate med noen.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Har du slitsomme tanker, grubling og tankekjør?

Grubling er når vi tenker på det samme igjen og igjen og ikke finner en løsning. Tankekjør er når det kommer mye tanker på en gang som gjør deg urolig eller sliten i hodet. Her får du råd som kan hjelpe.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle