Hopp til hovedinnholdet

Jeg ønsker å anmelde politiet - hvordan går jeg frem?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

En venn jeg har kjent siden barndommen har drept seg selv. Han ble voldtatt og banket opp da han var 8 år gammel og hadde måttet leve med dette i over 10 år før han endelig tok sitt eget liv. Han dro til folk om hjelp, men ble ikke tatt alvorlig av hverken familie eller lokalt politi. Dette hadde stor grunn i at pedofilen som han ble voldtatt av var kvinne. Hver gang han nevnte det som hendte ham, ble han som regel gjort narr av for å ikke ha nyter situasjonen han var i. De eneste han kunne dra til var vennene hans, men selv ikke vi hadde mye vi kunne gjøre for ham. Kort sagt, satt vi fast. Familien hans nektet ham psykiatrisk behandling, ettersom de mente han overdrev. Han tok livet sitt noen dager etter 18 årsdagen sin. Han ble drevet til selvmord av familie og av lokalt politi. Vi som var venner av ham ønsker å ta denne saken til retten, men er fortsatt usikker på detaljer angående hva vi må gjøre for å anmelde politimennene som ikke hadde tatt hendelsen hans seriøst.

SVAR

Besvart 05.12.2020 18:42:43
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Hva er sorg, og hvordan takle det?

Det er mange situasjoner som kan utløse sorg, som sykdom eller død. Her finner du noen råd til hvordan du kan takle sorgen.

 

Les mer
account_circle