Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Kan jeg velge selv hos hvilken forelder jeg skal bo?

account_circle

SPØRSMÅL

Eg har ingen peiling på kor detta spørsmålet kom under kategori, siden barneloven isje va der. koss bytte eg foreldrerettigheter egentlig? Moren min har tydeligvis mer foreldrerett enn faren min. Men eg vil isje bo 9 dager oss mormi og 4 oss faren min. Eg tåle isje mormi i det heila tatt, det e isje bare meg. Nesten ingen av vennene mine har lyst og dra til huset til mormi og de som komme, seie fra før av at hu e heilt idiotiske i håve. Mormi seie at faren min og hu blei enige om at de sko ha det sånn når de gjekk ifra kverandre, faren min seie at han vil ha oss(meg og broren min) mer. Eg va øve 12 år når de slo opp og flytta fra kverandre, men ingen sporte meg om kor eg ville bo osv.. sko de ha gjort det? elle e det bare viss det blir rettsak? Uansett, så lure eg på om eg kan få velga sjølv om eg vil bo oss faren min elle om eg MÅ bo oss mormi 9 dager heilt te eg e 18, og flytte ut?
account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer