Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten hans truet med å annmelde meg for klamydiasmitte

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en jente på 14 som har lest mange av spørsmålene her på ung.no men tror ingen av dem har noe svar på det jeg lurer på lurer faktisk på 2 ting : 1, For en stund siden var det en 16-17 åring som voldtok meg på en måte ute ved en skole og han truet meg til å ikke si det til noen,en stund etterpå fortalte han kjæresten sin dette her og da ble hun rasende på meg og truet med å annmelde meg for klamydia og at hun skulle ta meg men spørsmålet mitt er at vis det blir en anmeldning på at jeg som er 14 har klamydia og gitt det til en 16-17 åring er det ikke han som får mest problemer da? og vis hun kjæresten hans som truer meg kan ikke hun også få problemer for å true mindreårige? 2, Jeg tror kanskje jeg fikk soppinfeksjon av han gutten for det har klødd og svidd hele tiden etter det skjedde og vis jeg har hatt samleie med andre gutter hovnet underlivet mitt helt opp og jeg sjekket om jeg hadde klamydia men det hadde jeg ikke og i og med at utfloden har en rar duft regner jeg med at det er soppinfeksjon, og spørsmålet da er om hvordan jeg kan få fjernet soppen? den plager meg veldig og er svært ubehagelig men er det også en måte at ingen får vite jeg kjøper den?, og hvilken behandling fjerner soppen snarest? håper på svar fort ! tusen takk

SVAR

Besvart 30.08.2012 19:19:28
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fakta om klamydia

Klamydia er den vanligste seksuelt overførbare infeksjonen, og de fleste som er smittet, merker det ikke. Alle bør teste seg når de bytter partner, så de ikke risikerer å gå med smitten lenge og smitte andre igjen.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over kjønnssykdommer

Her er en oversikt over seksuelt overførbare infeksjoner (kjønnssykdommer) – hvordan de smitter, hvordan du kan beskytte deg, symptomer, behandling og konsekvenser.

 

Les mer
account_circle