Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Foreldelsesfrist på klage på mobbing på skolen?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er snart 18 år, og da jeg gikk i 6-7 klasse (du kan regne ut selv hvor gammel jeg var da) hadde jeg lærere som ikke brydde seg om at jeg (og noen av vennene mine) ble plaget og mobbet av andre elever, de forskjellsbehandlet elever, flauet oss ut foran klassen (vanskelig å forklare hvordan og sånt da) og respekterte oss og rettighetene våre lite... Så, selvfølgelig år etter, så finner jeg ut at jeg kan annmelde skolen/lærerne til politiet/fylket eller noe sånt for dette (rektoren var også innkompetent så) og det jeg lurer på er om det er noen foreldrings frist eller have det nå kalles for å anmelde enn skole/lærer for slikt som dette?

account_circle
AKTUELT NÅ

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer