Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Må jeg betale leie i oppsigelsestiden når utleier bruker boligen?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har sagt opp leiligheten min og har tre mnd oppsigelsetid fram til 1.04.13. Jeg får beskjed av utleieren at de skal pusse opp og selge den etter jeg har flyttet ut og vil begynne på oppussingen allerede i mars. Jeg vil flytte ut før mars måned, og levere nøklene til utleier før mars begynner. Må jeg betale ut oppsigelsetiden selv om utleier disponerer leiligheten og bruker oppsigelsetiden min til oppussing? Er jeg pliktet og betale selv om den ikke skal leies ut etter meg? Utleier vil jo ikke gå i tap, siden han ikke har planer om å leie ut uansett. Hva er rett og galt i denne situasjonen?

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer