Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Kan jeg bli bundet av en avtale via epost?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg sendte en Mail til utleier av en leilighet at jeg hadde lyst å leige leiligheten. Hun svarte: gratulerer du har fått leiligheten!! Jeg svarte: supert. Tusen takk. Samme dag sendte jeg henne en Mail om at jeg angret meg og ikke ville leie allikevel..jeg sa jeg syns det var litt for dyrt. Men da svarte hun meg at nå var jeg juridisk bundet, og at hun hadde bevis på en avtale via epostene vi har utvekslet. Jeg hadde jo aldri sagt tusen takk, dersom jeg trodde det var bindende... Jeg ville bare ha den i bakhånd!! Hun som jeg har sagt ja til, er selv leier der nå... Hun har fått ansvaret for å leie den ut, ettersom hun skal flytte ut en mnd før kontrakten hennes går ut. Hva skal jeg gjøre for å komme meg ut av dette? Jeg har jo ikke signert noe som helst. Kan huseigar hjelpe meg? Kan han evt bryte avtalen vår??

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer