Er det riktig at man som 14-åring får bot for å ikke ha billett på bussen? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Er det riktig at man som 14-åring får bot for å ikke ha billett på bussen?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg tok bussen igår,var sent ute løp inn i bussen satt meg ned å kjøpte billett.Så kom det kontrollør og spurte om gyldig billett.Sa det hadde jeg gikk til appen,tlf min er dårlig gikk på spotify.Så ble jeg stressa gikk på feil billett,gikk tilbake på den som var gyldig.Så spurte hun meg 'kjøpte du den nå'.Ja svarte jeg,da blir det gebyr.Jeg missforsto for jeg hadde jo kjøpt billetten før hun spurte og fikk panikk.Trudde politiet skulle komme å hente meg ,angsten ble så ille at jeg ikke turte å motsi henne.Jeg hadde jo billett,så skrev under å ville bare bort derfra.Gråten i øynene sa jeg ja og missforsto,med gyldig billett fikk jeg bot på 900kr.Er det riktig at jeg som 14 år skal få denne boten og bli behandlet som kriminell?

account_circle
AKTUELT NÅ

Husketeknikker

Pugger du hele tiden uten at ting setter seg? Det finnes teknikker som gjør det både gøyere og lettere å huske, uten at du bruker mer tid på å lære.

Les mer

Studieteknikk - hvordan jobbe med leksene?

Dårlig med motivasjon for leksene? Tentamen rett rundt hjørnet? Hvordan skal du egentlig få all informasjon og pensum inn i hodet?

Les mer

Hvorfor stjeler jeg? Og hvordan kan jeg slutte?

Vi vet jo alle at det ikke er lov å stjele, og at vi bare får dårlig samvittighet etterpå. Men så gjør vi det likevel. Hvorfor det? Og hvordan kan vi slutte?

Les mer