Er det mulig å adoptere en som er over 18 år? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Er det mulig å adoptere en som er over 18 år?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg vet ikke om dette er riktig boks å sette spørsmålet i men dette er noe jeg var nyggerig på og fant kkke så Mye om. Kan man ege tlig adopteres etter man er fylt 18? (Valgfritt selvfølgelig) F.e Hvis noen ikke har familie også møter de en familie de blir veldig glad i og som blir glad i de Tilbake og foreldrene virkelig ønsker å ha de som en del av familien og ha de som sine egne. Kan de da Adopteres? Foreldre forhold handler vel ikke bare om mN er 18 Eller ikke, folk har drsatt foreldre og besteforeldre etter de fyller 18. Bare lurer på om det er mulig

account_circle
AKTUELT NÅ

Ensom? Tips til å bli tryggere sosialt

Det er helt vanlig å føle seg ensom innimellom. Men hvis du ofte føler deg ensom, kan det bli vondt og vanskelig. Å bli tryggere i sosiale sammenhenger kan hjelpe deg å skape gode relasjoner med andre.

Les mer

Gutter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 11 og 15 år starter det for gutter. Men det er store forskjeller.

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer