Hopp til hovedinnholdet

Vi er redde for hva han kan gjøre mot henne. Kan vi anmelde?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg og en venn er bekymret for en vi går i klasse med som er sammen med en 18 åring og vi er redd for hva han kan gjøre mot hun, hun er altså 13år. Men 18åringen har også laget noen brukere på instagram og snapchat som er bare er bilder og masse annet av 13 åringen, som bare hun kan komme seg innpå. Vi trenger hjelp raskt, skal vi anmelde dette eller hva? Vi vet at han har tatt hun forskjellige plasser på kroppen, er det pedofilisk det han holder på med? Burde vi anmelde dette? Hva kan skje videre med han om vi anmelder dette? Plis svar på disse spørsmålene raskt!!!!!!! Takk på forhånd:)

SVAR

Besvart 14.12.2019 09:18:31
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Hva er seksuell lavalder?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og unge mot overgrep fra voksne. Den skal også beskytte barn og unge mot å ha sex før de er klare for det.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Kontakt politiet

Ringer du 02800 kommer du til nærmeste politidistrikt, og du får svar uansett når på døgnet du ringer.

 

Les mer
account_circle