Er det ulovlig at en jente på 14 og en gutt på 18 er kjærester, uten å ha sex? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Er det ulovlig at en jente på 14 og en gutt på 18 er kjærester, uten å ha sex?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 14 år. Jeg har en kjæreste på 18 år som er redd for å være sammen med meg ! Politiet spurte moren hans om han var sammen med ei på 14 år, men hun svarte nei, og nå er han kjempe redd for å komme i fengsel eller få straff ! Vi har ikke hatt sex enda, og vært sammen i snart 3 månder. Jeg lurer bare på om han kan få straff bare for å være sammen med meg, uten og ha sex ? Hvis ikke vil han ikke være sammen med meg mere :/ Håper jeg får fort svar så det ikke skjer noe galt :(
account_circle
AKTUELT NÅ

Ensom? Tips til å bli tryggere sosialt

Det er helt vanlig å føle seg ensom innimellom. Men hvis du ofte føler deg ensom, kan det bli vondt og vanskelig. Å bli tryggere i sosiale sammenhenger kan hjelpe deg å skape gode relasjoner med andre.

Les mer

Gutter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 11 og 15 år starter det for gutter. Men det er store forskjeller.

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer