Eksen min plager meg. Hva kan jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg var så heldig å fant kjærligheten i livet men dette var noe min x ikke likte så hun anmeldte meg for psykisk vold. Hun fikk besøksforbud mot meg til jeg anket saken å vant. Men hun terroriserer meg fortsatt med falske beskyldninger. Hun nekter selv å stille opp på de rettslige sakene da hun er "for redd " sier hennes advokat. Jeg har aldri gjort noe mot denne jenta. Hun derimot har trakassert meg i 1 år og gjør fremtiden min veldig mørk. Desverre tror ikke tingretten på meg. Hun lyver til retsystemet og bruker opp midlene som andre jenter helt sikkert hadde hatt mere behov for enn henne. Jeg får ikke forklart meg på noen som helst måte da jeg alt er stemplet som "farlig". Jeg blir stoppet hver gang jeg skal avgi min forklaring av da hennes advokat. Tingretten godtar dette føler jeg. Kan jeg anmelde henne? Og hva kan jeg anmelde mot? Jeg sliter nå psykisk pga alt hun har gjort. Jeg får ikke sove å har nærver jeg ikke viste fantes. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre lengere.

SVAR

Besvart 04.12.2018 08:46:48
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

Les mer
account_circle