Hopp til hovedinnholdet

Kan noen fortsatt straffes for et drap begått tidlig på 2000-tallet?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Tidlig på 2000-tallet ble morfaren min drept, og jeg lurer på om de som gjorde det kan straffes den dag i dag? Det er ingen som vet hvem det er, men det anses som et drap pga settingene rundt og hans påførte skader. Morfar uttrykte redsel like før han døde (tlf med mamma) og det var masse folk i bakgrunnen. Jeg fikk ikke vokst opp med han.., da jeg var veldig lita. Saken er ikke lenger "i bruk", men jeg vil gjerne at de ansvarlige skal straffes, kan hende de og er død nå. Men ja. Er ikke noe koselig hvis han/hun/de er ute et sted uten å ha fått straff. Vil meddele at ingen i familien min er i et farlig miljø.

SVAR

Besvart 23.03.2019 19:11:55
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Over 18 med psykiske problemer?

Det er hjelp å få ved psykiske problemer. Kontakt skolehelsetjenesten, Helsestasjon for ungdom, fastlegen eller Psykisk helsetjeneste i kommunen. De kan gi deg samtalehjelp og/eller henvise deg til DPS eller annen psykolog.

 

Les mer
account_circle