Hopp til hovedinnholdet

Mottok nudes - er det ulovlig?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har snakket en del med en jente som er tre år yngre enn meg, vi ble ganske gode venner helt til hun sendte nakenbilder til meg via snapchat, jeg var ikke forberedt på dette og ble sendt uten forvarsel, idet hun sendte var jeg også sammen med noen andre som så på mobilen min da jeg åpnet snappen. Videre har hun bedt meg ta skjermdump av disse bildene, noe jeg sa okei til, men slettet bildene rett etterpå, fordi jeg ikke ville ha nudes på mobilen min. Noen måneder etterpå anmelder hun meg til politiet for disse handlingene. Har jeg gjort noe ulovlig? Jeg har blokket henne, men hun sa at jeg kom til å få store problemer av dette. Tror ikke på henne, men er likevel bekymret. Burde jeg være det? Og en bekymringssamtale om dette, vil det oppstå?

SVAR

Besvart 17.06.2019 21:50:33
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er det lov å sende nudes eller dickpics?

Det kan være spennende å sende slike bilder, men i mange tilfeller kan det være straffbart. Her er det du trenger å vite om deling av nakenbilder.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor sender noen nudes?

Noen sender nakenbilder for spenning og fordi de blir kåte, noen ønsker å flørte eller finne en kjæreste, mens andre kan føle seg presset til det.

 

Les mer
account_circle