Bør jeg anmelde han jeg chattet med? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Bør jeg anmelde han jeg chattet med?

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg chattet med en fyr på et trygt nettsted hvor vi ble enig om å utveksle Facebook for å bli bedre kjent. Dette etter å ha bare utvekslet noen ord, som var dumt fra min side. Da han hadde sendt meg en melding på Facebook og jeg ikke svarte grunnet manglende interesse valgte han å melde ei venninne av meg for å mase etter meg. Vi begge to meldet han og sa at dette ikke var greit og ba han slutte. Dette resulterte i at han ble veldig sint og kalte meg falsk og mente at vi hadde blitt enige om å skulle ''få ting til''. Jeg har altså på forhånd gitt ingen forhåpninger om at noe skulle skje mellom oss to, annet enn å bli bedre kjent. Han endte meldingen med ''lure mus du, å eg finne deg''. Jeg svarte med ''du finner meg?'' før han blokkerte meg. Jeg har screenshots av alle meldingene oss i mellom. Det var litt skummelt, men han bor i en annen by og det virker lite sannsynlig at han skal komme etter meg. Allikevel lurer jeg på om det er noe jeg burde/kan anmelde, av prinsipp?

account_circle
AKTUELT NÅ

Føler du deg urettferdig behandlet på skolen?

Blir du ikke sett i timene? Får du dårligere karakterer eller flere anmerkninger enn du synes du fortjener? Her er en oversikt over hva du kan gjøre for å løse problemet.

Les mer

Gode råd om nettvett du bør følge

Her får du rådene du trenger for å være mest mulig trygg på nettet!

Les mer

Homofobi i skolegården

Har du opplevd å få slengt skjellsord som "homo" og "lesbe" etter deg på skolen? Du skal ikke måtte godta å bli mobbet uansett hvilken seksuell orientering du har.

Les mer