Hopp til hovedinnholdet

Bør jeg anmelde han jeg chattet med?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg chattet med en fyr på et trygt nettsted hvor vi ble enig om å utveksle Facebook for å bli bedre kjent. Dette etter å ha bare utvekslet noen ord, som var dumt fra min side. Da han hadde sendt meg en melding på Facebook og jeg ikke svarte grunnet manglende interesse valgte han å melde ei venninne av meg for å mase etter meg. Vi begge to meldet han og sa at dette ikke var greit og ba han slutte. Dette resulterte i at han ble veldig sint og kalte meg falsk og mente at vi hadde blitt enige om å skulle ''få ting til''. Jeg har altså på forhånd gitt ingen forhåpninger om at noe skulle skje mellom oss to, annet enn å bli bedre kjent. Han endte meldingen med ''lure mus du, å eg finne deg''. Jeg svarte med ''du finner meg?'' før han blokkerte meg. Jeg har screenshots av alle meldingene oss i mellom. Det var litt skummelt, men han bor i en annen by og det virker lite sannsynlig at han skal komme etter meg. Allikevel lurer jeg på om det er noe jeg burde/kan anmelde, av prinsipp?

SVAR

Besvart 13.06.2018 23:12:49
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Slik er du trygg og smart på nett

Nettet er åpent for alle, og det er fort gjort å støte på ubehagelige personer eller innhold. Følg denne huskelista for å beskytte både deg og dine venner på nett!

 

Les mer
attach_file

Hva er seksuell trakassering?

Har du blitt klådd på ufrivillig, blitt kalt hore, horebukk eller andre seksuelle skjellsord? Dette regnes som seksuell trakassering og er ikke greit.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle