Venninna mi la ut bilder på Nettby uten å spørre meg. Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Venninna mi la ut bilder på Nettby uten å spørre meg.

account_circle

SPØRSMÅL

Heisann! Jeg trenger svar (helst så fort som mulig) på spørsmålet mitt.. I Januar var jeg på nyttårsball på skolen. Der var jeg med ei veninne som hadde med seg ei anna. Dem tok mange bilder.. Jeg gadd ikke å se på alle bildene dem tok heller. Nå har jeg funnet ut at dem skulle legge bildene ut på Nettby. Jeg sa at jeg ville se bildene først iallefall, og si om det var greit at dem ble publisert offentlig. Jeg fikk bare som svar: "Herregud! Så om det ikke er greit for DEG, så kan vi ikke legge ut bildene du var på!?? Må jeg liksom sende det over MSN, alle sammen??!". Jeg ble sur og irritert, og svarte: "Ja, seff! Jeg vil jo se dem først da-.- Liker jeg ikke bildene vil jeg jo ikke ha dem på NETTET!". Hun svarte meg ikke. Bildene kommer vell snart på Nettby sikkert.. Det er jo bra at jeg kan rapportere bilder på nettby da, men det kan bli alt for sent.. Bildene kan være over alt innen den tid. Siden hun ikke har lagt ut bildene har jeg ett håp om at det ikke vil skje, men samtidig tror jeg det skjer, ganske snart.. Jeg står alltid på mine meninger, og velger selfølgelig å tro at jeg har gjort det rette. Men, dersom bildene blir lagt ut, hvilken lov har jeg da på min side?

Klem fra J13 : )
account_circle
AKTUELT NÅ

Føler du deg urettferdig behandlet på skolen?

Blir du ikke sett i timene? Får du dårligere karakterer eller flere anmerkninger enn du synes du fortjener? Her er en oversikt over hva du kan gjøre for å løse problemet.

Les mer

Gode råd om nettvett du bør følge

Her får du rådene du trenger for å være mest mulig trygg på nettet!

Les mer

Homofobi i skolegården

Har du opplevd å få slengt skjellsord som "homo" og "lesbe" etter deg på skolen? Du skal ikke måtte godta å bli mobbet uansett hvilken seksuell orientering du har.

Les mer