Er det ulovlig å se på tegneserier som skildrer sex med barn? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Er det ulovlig å se på tegneserier som skildrer sex med barn?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Jeg er en fan av både Anime og Hentai, (pleier å se på begge i perioder før jeg går lei og går tilbake til vanlig tv og porno). Jeg bestemmte meg nylig for å finne ut om hva lovverket sier om "lolicon" og ble ganske overrasket. Ifølge det jeg har lest ble en lov inført i 2005 som gjorde seksuelle fremstillinger av barn også i form a tegneserie ulovlig. Jeg fant også ut at denne loven har aldri blitt brukt mot folk som ser på loli. Jeg er foretrekker å holde meg på riktig side av loven så jeg vil gjerne vite hva som faktisk er ulovlig og om det er en risiko for å bli straffet. Jeg kan forstå at hentai som "Oni ChiChi" er en del av lovverket men hva med ecchi, som "Eromanga Sensei" "My brother is one of them" og "Scums wish"? Men hva med helt vanlig anime som SoA eller Bunnygirl senpai? Etter det jeg har lest er det heller ikke noen som helst forbinding mellom pedofeli som er skapt av å ha sett på lolicon siden anime jenter er helt annerledes en virkelige?

account_circle
AKTUELT NÅ

Ensom? Tips til å bli tryggere sosialt

Det er helt vanlig å føle seg ensom innimellom. Men hvis du ofte føler deg ensom, kan det bli vondt og vanskelig. Å bli tryggere i sosiale sammenhenger kan hjelpe deg å skape gode relasjoner med andre.

Les mer

Gutter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 11 og 15 år starter det for gutter. Men det er store forskjeller.

Les mer

Arbeidskontrakt og attest

Fått deg jobb? Da har du krav på en skriftlig arbeidskontrakt. Og når du slutter i jobben kan du kreve en sluttattest.

Les mer