Hopp til hovedinnholdet

Jeg sendte video av meg selv som hadde sex til en venninne

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en jente på 17 år som lurer på hvilke rettigheter jeg har ang en nylig hendelse. For en stund tilbake sendte jeg en video av meg som hadde sex på en fest der jeg var drit full til en venninne (18). Vi hadde klærne på, og du ser ikke ansiktet til gutten, bare meg. Men man ser tydelig at vi har sex. Jeg og venninnen ble uvenner, og nå har hun vist videoen av meg ha sex til en hel gruppe venninner, noe jeg over hode ikke synest eg greit. Jeg lurer på hvilke rettigheter jeg har ang dette?

SVAR

Besvart 18.02.2020 15:19:30
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Bildet mitt er delt - hva gjør jeg?

Hun spurte om jeg kunne sende nudes, og jeg tenkte det var en morsom greie. Men så fant jeg ut at hun hadde sendt bildene videre.

 

Les mer
attach_file

Har du delt nakenbilder av andre?

Har du videresendt et bilde som bare var ment til deg og skjønt at det ikke var en ok ting å gjøre? Her er noen tips til hvordan du kan rydde opp.

 

Les mer
attach_file

Hjelp! Det er nakenbilder av meg på nett

Her finner du konkrete tips til hvordan du får fjernet bilder på nett, og hva du gjør om noen har tatt bilder eller filmet deg uten at du har sagt ja.

 

Les mer
account_circle